Венцислав Хросинков оглави МГЕРБ - Благоевград

20:08, 01 юли 15 / Политика 25 560 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Венцислав Хросинков е новият председател на младежкото обединение на ГЕРБ в област Благоевград. Бившият организационен секретар от предишния мандат спечели гласовете на своите съпартийци от изпълнителната комисия на партията.

Хросинков е магистъра по публична администрация и финанси и работи като финансист от три години. Той бе номиниран от младежите в Благоевград на събрание на обединението през месец април. Освен нов лидер, младите членове на управляващата партия в Пиринско имат и нов секретар. Това е Ана Вангелова.

В ръководството на МГЕРБ - Благоевград влизат още Десислава Клечерова от Банско, Зорница Авгинова от Петрич и Георги Гулев от Гоце Делчев.

Новият лидер Венцислав Хросинков сподели, че организацията ще продължи да бъде толкова активна, колкото и до сега. Той и колегите му са си поставили за цел да привлекат още млади хора с активна гражданска позиция.

"Отново ще се включим с креативни идеи и в предстоящите местни избори и ще се стремим да има младежи в листите за общински съветници в цялата област”, заключи той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама