Полиция претараши къщи в Голешово, търсят Ембака

17:47, 09 юли 15 25 495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две къщи в пограничното село Голешово са били претарашени от полицията снощи. Причината за акцията е полученият сигнал, че издирваният Емил Чачев - Ембака се укрива там, научи Topnovini.bg от свои отлично осведомени източници.

Снощи около 20.30 часа три полицейски екипа са проверили къщите на Илия Саботанов - Голето, за който има данни, че е бил близък с Ембака. Втората претърсена къща е на негов роднина. Служителите на реда пристигнали с прокурорски заповеди за обиск, но не открили и следа от убиеца от магистралата.

Местните жители не вярват скоро той да бъде заловен. Те се надяват правораздавателните органи да проверят защо той винаги е минавал между капките за множеството нарушения на закона, които е извършил.

Санданчани си спомнят и за един куриозен случай, когато Чачев прескочил оградата на местната полиция в опит да си върне иззетите по-рано през деня 4 мастербокса цигари. След това чупи камерата за видеонаблюдение. Полицаите го арестуват, но по-късно той е освободен. Прокуратурата обаче не повдига обвинение.

Припомняме, че на 26 юни около обяд Емил Чачев - Ембака уби с камък 47-годишният работник на автомагистрала "Струма" Николай Чивиев. Чивиев му направил забележка да не преминава през участъка, в който се строи. Той обаче не го послушал и последвал побой.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама