"Пирин" загуби от "Славия" с 0:3

00:20, 28 юли 15 / Спорт 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Пирин" (Благоевград) загуби последния мач от втория кръг на "А" група. Тимът бе "наказан" от госта си "Славия". Столичния тим отбеляза класическото 3:0 след две точни попадения на Жереми Манзоро и едно на Ивайло Димитров.

Мачът започна изключително добре за пиринци, които имаха страхотни положения за точно попадение във вратата на "Славия". В 23-тата минута Димитър Паргов изпрати топката в краката на Венцислав Бенгюзов, но той удари греда. В 29-тата минута Благой Наков стреля в аут и така пропиля втория шанс за гол за домакините.

Първото попадение в двубоя падна в 43-тата минута когато Жереми Манзоро прати топката във вратата на "орлетата" след отсъдена дузпа. Минута по-късно към стадиона захвърчаха бутилки с вода в знак на недоволство срещу 4-те жълти картона, които реферът Георги Кобаков раздаде в първото полувреме.

Втората част на мача започна с пропуски на Тони Тасев и Мартин Тошев.Нападателят на "Славия" Ивайло Димитров пропусна възможността да докара точка за "белите", но в 77-мата минута се реваншира и отбеляза за 2:0. Седем минути по-късно надеждата на домакините за победа окончателно угасна. Манзоро отбеляза третият и последен гол в двубоя.

След днешната загуба благоевградския тим заема осмо място в класацията на първия ешелон на българския футбол. Столичани пък вече имат 6 точки и застават на първо място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама