Трио "Тенорите" ще зарадват благоевградската публика

08:31, 04 дек 15 / Култура 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Със специален гала-концерт мъжкото трио "Тенорите" ще зарадва благоевградската публика. Събитието ще започне тази вечер в 19 часа и ще се проведе в зала "Пейо Яворов".

Концертът на тримата тенори е част от коледната програма на Благоевград под надслов "Сътвори Коледа". Младите изпълнители са избрали най-добрите песни от репертоара си.

Те съчетават класически гласове, изисканата и елегантна визия, съвършеното, уникално  и романтично звучене. Не правят компромис  и с качеството на звученето и  артистичната интерпретация.

Триото е създадено по идея на Кирил Илиев и е в състав Кирил Илиев - тенор, Александър Господинов - тенор и Илиян Господинов - тенор. Трите момчета с вълшебни гласове имат богат репертоар от класическа и поп, българска естрадна, руска и  джаз музика. Издали са и 2 албума - „Безкрайна хармония”- с любими класически арии и канцонети и „Руска класика” - вечните руски песни -„Калинка” , „Смуглянка”, „Ден победъй”, „Катюша”,  „Коробейники” и други.

Билети може да се закупят от касата на зала "Яворов", а след концерта всеки може да се снима с тях и да си купи техен диск.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама