Цветанов мобилизира ГЕРБ в Гоцеделчевско

09:50, 30 авг 16 / Политика 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Можем да очакваме силни резултати на президентските избори. Това зааяви пред актива на ГЕРБ в Гоце Делчев заместник – председателят на ПП ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов. 

Той подчерта, че след местните избори партията е отчела много добри резултати в област Благоевград.

„Затвърдихме позициите си в местната власт в Благоевград, Разлог и Банско и постигнахме много добри резултати. Спечелихме в Сандански и Петрич. Това бяха общини, в които спечелихме много убедително и действително хората вярват в това, което правим”, коментира Цветан Цветанов.

Той отчете, че резултатите на местния вот не са били задоволителни в Гоце Делчев и това е наложило смяна на ръководството. 

"Сега е важно да се обединим и да върнем доверието към ГЕРБ в Гоце Делчев”, коментира Цветанов.

Цветанов подчерта, че днешната обиколка в Благоевградска област е рутинна. 

"Убеден съм, че когато една партия функционира по този начин може да отчетем, че работи в интерес на гражданите. Това е най –важното, което трябва да правят политиците, а не да се срещат за своите избиратели само когато идва предизборния период", заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

По време на срещата с новото общинско ръководство в Гоце Делчев и част от актива на партията бе коментирана актуалната ситуация в страната, проблемите във външнополитически план, както и бежанската криза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама