Университетски преподаватели с нов учебник

18:09, 01 дек 16 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министерството на образованието и науката даде високи оценки за учебника по Технологии и предприемачество, разработени под ръководството на проф. Сашо Плачков, ръководител на катедра „Технологично обучение и професионално образование“ към Техническия факултет на ЮЗУ "Неофит Рилски".

Проектът е одобрен още на първия етап, съобщиха от пресцентъра на Югозападния университет "Неофит Рилски" в Благоевград.

Комисията по оценяване на съдържанието направи проверка за съответствие с учебната програма и постави максималния брой 7 положителни оценки.

Максимален брой положителни оценки са дадени и за художествените и естетическите качества на комплекта, както и за полиграфическото изпълнение.

Високо оценени качества на учебника са ясно представените правила и съвети за практическа работа, сполучливото въвеждане в темите, лесното ориентиране в съдържанието, рубриката "Аз, предприемачът" и ресурсите в е-учебника.

В авторския колектив участват още д-р Мария Кавданска, гл. ас. инж. Владимир Петров от СУ „Св. Климент Охридски“, доц. д-р Нели Димитрова от Шуменски университет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама