Благотворителен коледен базар в Кресна

14:58, 09 дек 16 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Кресна откриват коледен базар на местни натурални продукти. 

Организаторите се надяват по този начин дават шанс на местните производители, а и да рекламират марката “Кресна” на всички гости и преминаващи през китната пиринска община. 

За втора година Община Кресна е подготвила поредица от инициативи, с които се надява “да зарази” местните жители и гостите на Кресна с празнично настроение и коледен дух. 

В декемврийския има множество събития, спектакли, музика и спортни изяви. Ще бъдат проведени вече традиционните благотворителни базари на стоки и коледна украса, произведени от децата в детска градина “Здраве” и учениците от СУ “Паисий Хилендарски”. 

От кметската администрация уверяват, че както и миналата година са се погрижили за онези техни съграждани, който изпитват финансови затруднения. За тях, в рамките на инициативата “Да докоснем сърцата на най-възрастните хора в общината” са подготвени специални изненади по Коледа. 

“Никой не трябва да бъде забравен и сам в предстоящите светли празници и ние ще направим всичко необходимо, за да може всеки да се почувства важен и значим за нашата малка общност”, казва кметът Николай Георгиев. 

Специално празнично шоу очаква всички които ще предпочетат да посрещнат Новата година на пл.”Кресненско въстание” пред община Кресна на 31 декември, а утре, точно в 18.00 часа кметът Георгиев ще запали коледните светлини. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама