И рокери се включиха в благотворителна акция

07:47, 11 дек 16 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици жители на Благоевград се включиха в благотворителна кампания, която е в помощ на малкия Кристиян Гусийски.

Те имаха възможност да закупят хранителни продукти, играчки, картини или просто да оставят средства в специално поставени кутии.   По време на акцията беше направена и директна телефонна връзка с майката на Кристиян – Петя, която в момента е с детето си в Китай, където му се прилага първия курс на лечение. 

Средствата, събрани по време на благотворителния базар ще бъдат преведени по сметката за лечение на малкия Криси, като кутиите с дарения ще бъдат отворени от специално сформирана комисия. Утре благотворителният базар продължава.   Специално атрактивно шоу бяха подготвили и мотористи от клуб „Кралете на пътя“.

В момента Кристиян е в Китай, където му се прилага първи курс на лечение. Само за няколко месеца от старта на процедурите, състоянието на Кристиян Гусийски, значително се е подобрило, споделят близки до семейството.

Той вече реагира с движения и усмивки. Освен това тялото му е укрепнало и успява да се държи прав, облягайки се на стена.Очаква се първият курс на лечение да приключи през януари месец, когато Кристиян ще се прибере в България. Повторното заминаване за продължаване на лечението ще бъде през месец март. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама