Ден на PR студента в ЮЗУ

07:42, 13 дек 16 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ден на PR студента се провежда в Югозападния университет "Неофит Рилски".

Честването се организира от студентите от четвърти курс специалност „Връзки с обществеността“ с подкрепата и инициативата на своите преподаватели от катедрата днес.

Мероприятието включва среща-дискусия на тема „Манипулацията на камерата и ролята на журналиста“ с участници Валери Урлачки – режисьор на пулт и Бисера Илиева - журналист и водещ. 

Студентите от трети курс ще представят уъркшоп „Учебна кризисна пресконференция“.

Денят продължава с дискусия на тема „Предизвикателствата във взаимоотношенията на PR и журналистите“ с участието на Стоян Стоянов от  PRoWay Communications Agency.

Денят на PR студента се провежда за трета поредна година в Югозападния университет. С тази инициатива студентите имат възможността да почерпят от опита на работещите в сферата на комуникациите.

Мероприятието е една своеобразна учебна практика, в която бъдещите PR практици реализират собствени проекти. Това е начин студентите да затвърдят знанията от следването си, да придобият нови, да подобрят екипната си работа и да създадат нови контакти. Денят е и повод за разчупване на атмосферата и създаване на по-близки взаимоотношения между самите студенти, а и между тях и преподавателите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама