150 студенти напуснаха Югозападния университет

13:14, 18 дек 16 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
150 бакалаври и магистри във Факултета по изкуствата на Югозападния университет „Неофит Рилски" получиха дипломи на тържествената церемония.

Те излизат на трудовия пазар със специалностите „Култура и медии", „Културология", „Българска народна хореография", „Изпълнителско изкуство, поп и джаз пеене", „Педагогика на обучението по музика", „Актьорско майсторство", „Промишлени изкуства - мода", „Педагогика по обучението на изобразителното изкуство", „Филмов и телевизионен монтаж", „Филмово и телевизионно операторство", „Изобразително изкуство".

Дипломите бяха връчени на тъжествена церемония, организирана от факултета.

Приветствие към завършилите поднесе деканът проф. Йордан Гошев.

Студентите бяха поздравени и от зам.-ректора Антони Стоилов.

"Предстои ви да бъдете решителни и да направите всичко, което е по силите ви, за да превърнете мечтите си в реалност и да приложите в практиката, всичко онова, което сте придобили по време на вашето следване в един от най-престижните университети в България - Югозападният университет „Неофит Рилски". Точно сега идва времето, когато трябва да имате куража да следвате сърцето и интуицията си, трябва силно да вярвате в себе си, в таланта си", пожела проф. Йордан Гошев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама