Снимат обновени с европейски пари обекти в Благоевград

07:34, 11 мар 17 25 367 Шрифт:
Автор:

Снимките трябва да показват и привлекат вниманието на младите хора върху резултатите от изпълнението на проекти, финансирани с европейски средства на територията на Благоевград. 

Най-добрите от участващите снимки ще бъдат подредени в специална фотоизложба. Предвидени са атрактивни награди за победителите и поощрителни за всички, които се включат активно. 

За популяризиране на регламента за участие във фотоконкурса и привличане активността на младите хора експертите на ОИЦ-Благоевград ще проведат информационни срещи с ученици от горните класове на училища от всичките 14 общини в областта. 

Младежите ще бъдат запознати с ползите от членството на България в ЕС и с предстоящото българско Председателство на Съвета на ЕС през 2018 година. Предвидена е също инициатива с акцент върху приноса на Европейския социален фонд за развитие на човешкия потенциал в областта и за отбелязване на 60-та годишнина от неговото създаване.

Тя включва провеждане на поредица от интервюта с бенефициенти, представители на целеви групи или ползватели на услуги по реализирани проекти, финансирани със средства от социалния фонд.

Две от най- вълнуващите лични истории ще бъдат включени в електронна книга: „60 истории от и за хората“, включваща интервюта от цялата страна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама