Пирин разгроми Славия с 4:0

15:04, 12 мар 17 / Спорт 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пирин разгроми Славия с 4:0 в мач от 24-ия кръг на Първа професионална лига, предаде БГНЕС.

Снимка: БГНЕС

 С победата си домакините записаха своята четвърта поредна победа под ръководството на старши треньора Милен Радуканов, за огромна радост на привържениците на "орлетата" дошли на стадион „Христо Ботев”.

Първата част бе равностойна, като и двата отбора имаха няколко добри голови положения, но до попадение така и не се стигна.

През втората част домакините от Пирин започнаха много силно, като още в 50-та минута Омар Абуд за малко да си отбележи автогол, но топката се удари в напречната греда.

В 55-та минута реферът Валентин Железов посочи бялата точка, след като стражът на „белите” Марио Кирев фаулира Иван Цветков в наказателното поле. Кирев бе изгонен, а Цветков хладнокръвно вкара топката във вратата на влезлия втори страж на Славия Стергиакис. В 69-та минута Орлин Старокин покачи на 2:0, а три минути по-късно Румен Сандев с брилянтен шут отдалече съкруши „белите”, отбелязвайки трето попадение.

В 81-та минута Станислав Костов се възползва от нова грешка в защитата на Славия, след като финтира Стергиакис и на празна врата реализира четвърти гол за Пирин.

Със спечелените три точки Пирин заема осмата позиция в класирането на Първа лига с актив от 31 точки и запазва шансовете си да атакува топ 6. Славия е на 11-то място в таблицата с 24 пункта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама