Петрич се побратими със Струмица

07:33, 14 мар 17 25 339 Шрифт:
Автор:

Церемонията се състоя в сградата на Община Струмица с домакинството на изпълняващия длъжността кмет Йосиф Костадинов. Делегацията от Петрич беше водена от кмета Димитър Бръчков.

Подписаният меморандум включва сътрудничество на двете погранични общини в областите на икономиката, културата, спорта и други от обществено значим характер.

"Огромно задоволство изразявам от свое име и от името на гражданите на община Струмица за подписването на този документ. През годините досега двете общини са изпълнявали съвместни проекти по програми за трансгранично сътрудничество. Продължаваме напред за доброто на гражданите", каза след подписването на меморандума кметът на община Струмица Йосиф Костадинов.

Кметът на община Петрич Димитър Бръчков открои значимостта в административно отношение на документа като първи етап от сътрудничеството между двете общини.

"Убеден съм, че заедно с екипите си ще съумеем да работим така, че резултатите да бъдат ясни и усетени от нашите жители”, обобщи кметът Димитър Бръчков.

Двамата градоначалници си размениха подаръци, които включиха символи на двете общини.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама