Включиха и ученици в европейски проект

15:20, 18 мар 17 25 447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Една посока – много възможности за младите хора", е акцията на ОИЦ, която е посветена на 10-годишнината от присъединяването ни към Европейския съюз и 60 години от основаването на Европейската икономическа общност.

Експертите гостуваха на ученици от Хаджидимово, Гоце Делчев, Сатовча, с. Долно Дряново, Гърмен, Белица, Якоруда, Разлог и Добринище. 

В интерактивна форма на младежите бяха представени възможностите, които им предоставят ЕСИФ, както за подобряване на средата в която живеят, така и за тяхната професионална квалификация и личностна реализация. 

Показани бяха нагледни примери на добри практики и постигнати резултати от използването на европейските средства в област Благоевград и в тяхното населено място. 

Срещата в ОУ „Братя Миладинови“ - Гоце Делчев, дори беше излъчвана на живо в уебинар, в който всички желаещи от други училища имаха възможност да се включат през интернет. 

Иновативната форма на комуникация беше представена и пред ръководството на Регионалното управление на образованието – Благоевград. Всички участници бяха поканени да се включат активно във Фотоконкурс „Европа в моя регион 2017“, организиран от екипа на Областен информационен център – Благоевград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама