Наложиха 1000 лева глоба на проститутка

16:27, 23 мар 17 25 581 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Варненският районен съд наложи 1000 лева глоба на 28-годишна жена от Шумен, проститурила в центъра на Варна. 28-годишната Снежа Р. беше призната за виновна в това, че като пълнолетно работоспособно лице продължително време не се занимавала с общественополезен труд, като същевременно е получавала нетрудови доходи по неморален начин.

Обичайно в тъмната част от денонощието подсъдимата, облечена в предизвикателно облекло, заставала в район по протежението на централния варненски булевард „Владислав Варненчик“ и предлагала сексуални услуги на клиенти срещу заплащане на суми в порядъка от 20 до 40 лева. Тя нееднократно била засичана от полицейски патрули да предлага подобни услуги на обществени места на открито, като само в периода от 3 февруари до 5 октомври миналата година е била задържана  и отвеждана в полицията общо 11 пъти за съставяне на предупредителни протоколи.  Вечерта на 5 октомври миналата година тя отново била хваната да проституира с клиент в храстите до пазара на автогарата.

Проститутката е неосъждана досега. Съдът я освободи  от наказателна отговорност с налагането на административно наказание – глоба.Решението подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама