Семинар "Акценти върху новите учебни програми по математика в I – IV клас" организираха в ЮЗУ

17:26, 27 мар 17 25 363 Шрифт:
Автор:

Обучителният семинар откри деканът на Факултета по педагогика доц. д-р Траян Попкочев, който приветства 150-те учители от различни общини в област Благоевград. 

Те имаха възможност да изслушат лекция на един от водещите учени в областта на методиката на обучението по математика в началните класове проф. д-р Ангелина Манова. Обучението беше организирано от Факултета по педагогика, по инициатива на Сдружението на началните учители в област Благоевград, с активното съдействие на Регионално управление на образованието – Благоевград. 

Това е трета поредна инициатива на Факултета по педагогика в рамките на настоящата 2016 – 2017 учебна година за безплатно обучение на начални и детски учители в област Благоевград. Тя е част от цялостната стратегия на деканското ръководство за активно сътрудничество между академичната общност на Факултета по педагогика, Регионалното управление на образованието – Благоевград и широката педагогическа общност.

Центърът за продължаващо обучение към Факултета по педагогика осъществява активна дейност за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти в Югозападна България и други региони на страната. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама