Кметът на Благоевград с благодарност към ГЕРБ и избирателите

13:52, 29 мар 17 25 469 Шрифт:
Автор:

"За пореден път хиляди благоевградчани дадоха доверието си на ПП ГЕРБ, затвърждавайки позициите й на първа политическа сила. Оценихте направеното, повярвахте в реалните решения и правилната посока, в която избрахме да вървим заедно. Заедно спечелихме убедително и тези избори", отчете в отворено писмо кметът на Благоевград Анас Камбитов. 

"С гласа си, в подкрепа на ГЕРБ, показахте мъдрост и отговорност към бъдещето. Вие избрахте да продължим да се развиваме и довършим започнатото! За да има повече спокойни майки, весели деца и млади хора, които избират академичен Благоевград, за да получат образованието си. Млади хора, които идват от цяла Европа и света в музикалната столица на Балканите, в каквато се превърна областният център. Благоевград се развива с бързи темпове, защото за града ни правителството на ПП ГЕРБ, начело с лидера й Бойко Борисов, направи много и резултатите са видими за всички", изтъкна Атанас Камбитов.

Скъпи съграждани, с избора си показахте, че сте истински европейци, осъзнали свободата да изразяват и защитават волята си в трудни условия! 

Благодаря Ви, че не се подадохте на манипулации, не повярвахте на неизпълними и фалшиви обещания, а гласувахте със здрав разум и без излишни емоции. За стабилна България и модерен, европейски Благоевград! Благодаря на всеки от Вас за гласуваното доверие, за правилния Ви избор и възможността да продължим пътя си във вярната посока!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама