ЮЗДП със стипендиантска програма за студенти

16:27, 19 апр 17 25 499 Шрифт:
Автор:

Горското ведомство в Благоевград предлага договор за работа в ЮЗДП след успешно дипломиране, възможност за летен стаж на студенти до годината на завършване на висшето образование. 

"Почти в целия обхват на предприятието има недостиг на кадри. Затова целта е да се засили интересът на младите за работа в горската система, като им се осигури финансова подкрепа за времето на следване и възможност за професионално развитие", коментира директорът на ЮЗДП Дамян Дамянов.

В конкурса за стипендианти могат да участват студенти от Лесотехническия университет, които се обучават в специалностите "Горско стопанство", "Лесовъдство", "Лесоползване", "Лесоустройство", "Ловно стопанство", "Селекция, семепроизводство и горски култури", "Защита на горите", "Стопанисване на горите", "Ловно и рибно стопанство" и "Лесоползване и икономика на горското стопанство".

Стипендиантската програма на ЮЗДП включва още покриване на таксата за обучение на студентите, които са завършили последния семестър с успех отличен 5.50.

Приемът на документи започва на 9 май и продължава до 30 юни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама