Кинезитерапевти и социални работници се дипломираха в Благоевград

07:49, 29 апр 17 25 735 Шрифт:
Автор:

На вълнуваща церемония връчиха дипломите на бакалаври в "Обещствено здраве и спорт" в Югозападния университет.

С най-висок успех - 5.84 завърши Илияна Ковачева със специалност „Социални дейности“.

С думи на благодарност от името на абсолвентите от випуск 2016 се обърна Даниела Александрова, която също получи диплома за социален работник.

"Уважаеми преподаватели, благодарим ви, че ни предадохте любовта към професията, научихте ни да се борим за това, което искаме, да се развиваме в сложната социално-икономическа среда. Благодарим, ние винаги ще помним това, което направихте за нас", каза Даниела Александрова.

Деканът на факултета доц. Стоян Везенков откри тържеството и поздрави абсолвентите завършващи специалностите "Кинезитерапия", "Социални дейности", "Логопедия", "Спортна анимация" и "Физическо възпитание и спорт за изявени деца и ученици".

"Желая искрено на всеки от вас да продължи да учи през целия си живот, да не спира да реализира целите си, идеите си, да участва активно в сътворяването и изграждането на новото в света. Нека обаче завещаното от университета – свободното и научно мислене ви бъде основа, за жаждата за изява и реализация в живота. Вратите на университета и на нашите сърца ще останат завинаги отворени за вас", пожела доц. Везенков.

Приветствие към дипломантите от името на ректора Борислав Юруков, отправи заместникът му проф. Георги Апостолов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама