Връчиха дипломите на икономисти и мениджъри

17:31, 18 май 17 25 581 Шрифт:
Автор:

Първенец на випуск 2016 е Ивана Иванова, завършваща специалност "Международни икономически отношения", която е успех 5.86 от семестриалните изпити и 6.00 от държавните изпити. 

Сред отличниците са и Надежда Петкова, Софи Бохорова, Изабела Иванова, Ивета Волева, Мартина Стоименова, Десислава Тодорчева и Диана Маринкова. Отличниците получиха плакет на университета за показаните високи резултати в процеса на своето обучение. 

Общо са 606 абсолвенти в ОКС "бакалавър" и ОКС "магистър" от специалностите във факултета.

Деканът доц. д-р Преслав Димитров откри тържеството и поздрави абсолвентите. Той им пожела да бъдат здрави, да сбъднат всичките си мечти и да вярват в себе си. 

"Завършвате висше училище, което се е опитвало и опитва винаги да дава бизнес умния на своите възпитаници – умения да се реализирате добре, да можете да управлявате, да се грижите добре за вашето семейство и за близките си, и за фирмите и организациите, които ще управлявате", каза в приветственото си слово доц. Димитров. 

Той подчерта, че вратите на Стопанския факултет ще бъдат винаги отворени за своите възпитаници, а преподавателите ще продължават да им помагат и да ги подкрепят. 

Дипломите на отличниците връчи зам.-ректорът на Югозападния университет "Неофит Рилски" проф. д-р Антони Стоилов. 

 "Във ваши ръце е, както собствената ви съдба, така и съдбата на държавата, в която живеем. Направете така, че да живеем в страна, с която да се гордеем", приветства проф.  Антони Стоилов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама