Благоевградският кмет с напътствия към абитуриентите

09:58, 23 май 17 25 433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Завършващите младежи и девойки в Благоевград бяха на стилен коктейл снощи, чийто домакин бе градоначалникът Атанас Камбитов.

За трета поредна година абитуриентите от завършващия випуск 2017 в Благоевград се събраха за обща снимка пред зала "22 септември".

"Няма да ви давам съвети, ще ви дам няколко препоръки от своя опит. Когато завършвате средно образование, обикновено се казва, че сте на кръстопът. Да, така е и въпросът е - сега накъде. Много е важно да продължите образованието си, защото, повярвайте ми, като на работодател, без образование в днешно време, човек не може да успее. Изберете професия, която ще ви гарантира успешна реализация. Много хора ще ви дават съвети, не позволявайте външните гласове да заглушат вашия вътрешен глас, слушайте сърцето, интуицията си и ще успеете", посъветва кметът Камбитов.

Тази година завършващите зрелостници са 708. От днес започват и абитуриентските балове в Благоевград. През традиционната арка в центъра на града ще минат завършващите Професионалната гимназия по Икономика и Благоевградската професионална гимназия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама