Започва изпитната кампания в Югозападния университет в Благоевград

13:15, 26 май 17 25 582 Шрифт:
Автор:

Документитеза явяване на изпити се приемат от 29 май, информираха от Ректората на висшето училище в Благоевград.

Кандидат-студентите, желаещи да се обучават в университета, подават документи за явяване на писмените изпити, които ще се проведат на 7, 8 и 9 юни.

Документите се подават до 5 юни в Учебен корпус № 1 на ЮЗУ - зала 1102А, както и онлайн, с изключение на електронните изпити, и също така в кандидатстудентските бюра в страната. 

Заявления онлайн за явяване на изпити се подават до 2 юни.

Указания за кандидатстване онлайн може да намерите на адрес: http://ksk.swu.bg). Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи до 3 юни.

На 7 и 8 юни ще се проведат изпитите по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. 

На 8 юни ще се състои и практическият изпит по вид спорт. 

На 9 юни са практическите изпити по физическа подготовка, по рисуване, по актьорско майсторство, за филмови и телевизионни изкуства, по танци за специалностите „Българска хореография“ и „Съвременна хореография“, по музика за специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство (поп и джаз пеене)“ и „Електронни технологии в музиката“.

Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.

Междувременно в университета всеки работен петък до 16 юни се провеждат електронни изпити. Заплащането на таксите за електронните изпити става в деня на изпита до 60 минути преди неговото начало.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама