Двама бити тази нощ в Благоевград

10:24, 17 юни 17 25 478 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

23-годишен младеж е открит в безсъзнание и нанесен му побой тази сутрин край казармата в Благоевград, състоянието му е тежко, друг - бе пребит от трима в центъра на града, предаде БГНЕС.

Към 8.45 часа тази сутрин преминаващи по черния път между казармата и сградата на ЧЕЗ открили окървавения С.Ч., който бил в безсъзнание. Транспортиран е до МБАЛ-Благоевград, направените му изследвания са установили черепно-мозъчна травма и хематом. Всеки момент ще бъде транспортиран за столична болница.

Младежът не е ограбен, има рана на главата, край него е имало златна верижка. Не е ясно колко часа е стоял край черния път. Снощи на сцена в парк „Македония”, който вчера бе открит с водосвет и намиращ се на територията на поделението, няколко хиляди души се събраха за връчването традиционните награди на БГ-радио. Полицаи от Второ РУП работят по изясняване на инцидента.

Още един младеж бе бит от трима пред закусвалня в идеалния център на Благоевград. 27-годишният И.К. от петричкото село Габрене е открит към 4 часа тази сутрин паднал на земята и в безсъзнание. Лекар от ЦСМП е успял да го свести, след което е приет в Спешното отделение на МБАЛ, скенерът не е открил тежки травми, отведен е в полицията за обяснения по инцидента. Трима са задържани в ареста на Първо РУП за побоя, единият от тях е блъснал в гръб полицай.

32-годишен мъж от село Стоб, община Кочериново пострада тежко тази нощ при балиране на сено. След полунощ Д.Д. управлявал машината за балиране, която се повредила и спряла да работи. Той бръкнал с ръката, за да я оправи, но тя заработила. Ръката му била захапана от механизма, но успял да я издърпа, преди да бъде откъсната.

Дланта е напълно размачкана, има счупени кости и разкъсани сухожилия и кръвоносни съдове. Тази нощ е транспортиран за София. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама