Георги Икономов стана "Човек на 21 век"

07:45, 23 юни 17 25 450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Банско Георги Икономов получи международно признание "Човек на 21 век".

"Благодаря за оказаната ми чест. Приемам наградата, като признание и за моя екип, с който сме заедно във всички предизвикателства. Сърдечно поздравявам наградените, защото зная, че преди всяко признание има много усилия и труд. Посвещавам тази награда на моите съграждани и използвам случая, за да им благодаря за подкрепата им, която съм получавал от тях, дори в някои мои дръзки решения и идеи. Уверен съм, че ще продължим да гледаме смело напред, за да доказваме, че сме общност от хора, които работят за модерното и динамично развитие на нашата община", каза Икономов по време на церемонията.

Връчването на приза стана по време на 15-то издание на "Произведено в България".

Икономов бе номиниран от престижно жури в категория "Публична администрация", заедно с колегите му от Земен и Велинград.

Авторът на програмата Адриана Цанева обяви присъждането на отличието му, а статуетката "Плодородие", връчиха бившият президент Петър Стоянов и митрополит Антоний.

Международното отличие е поредно признание на кмета на Банско и администрацията му, в съответствие с европейските стандарти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама