„Красавицата и Звяра” оживява на сцената на Благоевградски театър

12:25, 16 сеп 17 / Култура 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължават репетициите на новото детско представление „Красавицата и Звяра”, чиято премиера ще бъде на 26, 28 и 30.09.17г., съобщиха от пресслужбата на театъра.

Любимата на зрителите приказка и героите й оживяват на сцената, през погледа на постановчика Жанет Керанова, която има зад гърба си вече няколко успешни детски спектакъла - „Снежинката със синьото носле”, „Защо падат звездите!?” и „Червената шапчица и Вълкът”.  Музиката за представлението е специално написана от директора на Камерна опера – Благоевград, Петър Радевски, а хореографията е поверена на Пламена Моралиева.  

История за две сърца, изпълнени с истинска любов ще разкажат Божана Косева, Пепа Манева, Александър Митев и Илия Павлевчев.

Истинската красота не е онова, което виждаме с очите си, а нещо много по-дълбоко, скрито в  човешката душа – късче любов. Бел успява да види душата на Звяра, защото не физическата, а благородната, състрадателната и красива душа се противопоставя на злото и го побеждава. А страшното зло – това е човешкото бездушие, което понякога прави хората по-лоши и от зверове.

Билетите за премиерните дати вече са в продажба на касата на театъра.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама