За втора година се провежда фотоконкурса „През девет планини в десета“

13:00, 22 апр 18 25 569 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За втора поредна година Дирекция „Национален парк Пирин“ организира конкурса „През девет планини в десета“. Основната идея на инициативата е да се покажат завладяващите красоти на Пирин планина и съхранената дива природа в националния парк. 

Крайният срок за подаване на материалите - есе, фотография или рисункаq е 30 октомври 2018 г., съобщи Николина Ангелинина - експерт в дирекцията на парка=

Конкурсът е насочен към всички, без ограничение във възрастта. Всеки участник може да изпрати 3 фотографии, 3 рисунки и есе в срок до 15.10.2018 г. на адрес обл. Благоевград, общ. Банско, гр. Банско 2770, ул. ”България” №4 или на e-mail: [email protected].

Участниците, които ще се борят в трите категории – рисунка, фотография и есе, ще бъдат оценени с гласуване онлайн във Facebook страницата на парка с харесвания под всяка публикация. Срокът за гласуване е 31.10.2018 г. Авторите на трите публикации, събрали най-много гласове, ще бъдат класирани на призовите места и ще бъдат отличени с грамоти и предметни награди.

Награждаването ще се състои на 08.11.2018 г. в  Посетителския информационен център на Национален парк „Пирин“ в Банско, когато ще се проведат заключителните мероприятия за отбелязването на 56-та годишнина от създаването на парка.

В специално създаден албум във Facebook и на сайта на парка http://www.pirin.bg/ ще бъдат публикувани всички снимки, рисунки и есета по реда на тяхното получаване.

Подробности за условията можете да научите тук.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама