14 часа електронна музика под звездите предлага Petrich Forest Fest

17:40, 21 юни 18 / Любопитно 25 694 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За първи път на територията на община Петрич се провежда международен фестивал на електронната музика и стрийт арт на 23 юни. Той ще се проведе на живописна поляна разположена по склона на планина Беласица, непосредствено пред едноименната хижа. 

В Petrich Forest Fest ще вземат участие техно и хаус изпълнители както от България, така и от целия свят, като най-отличаващо се е името на украинската техно дива Marika Rossa.

Събитието е с напълно безплатен вход и дневната програма е подходяща за хора от всички възрастови групи. 

Другите имена, които ще вземат участие във фестивала, са Olmost и James Row. Вечерта ще бъде допълнена от някои от най – значимите имена на българската техно сцена като DJ Balthazar, JACKROCK, ANDREZ, резидентите на CONJURE Zett Feral, Marico, както и някои млади артисти за които все повече ще се чува на международната сцена и именно NIKOLAY KIROV, TENEBRIS и ANTONIO SANTOS.

За да допринесат към настроението, специално за посетителите организаторите са избрали една наистина нестандартна локация - кътче от България, което със своята живописна природа ще направи престоя на всички уникален. 

Под жаркото слънце на буйното лято очаквайте, освен 14 часа електронна музика под звездите, също така и Арт Експо, зона за отдих и още много други изненади.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама