Втори ден фурор на “Балканско веселие” в Сандански (СНИМКИ)

12:24, 07 юли 18 / Любопитно 25 611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Втори пореден ден „Балканско веселие“ радва малки и големи на „Алея на дипломата“ в Сандански. Градският парк се оказа тесен за феновете на балканската музика, които пееха наравно с големите звезди от музикалната програма, подготвена от организаторите - Фен ТВ и Община Сандански.

В петъчния ден деца и възрастни се радваха на различни развлечения с атракционите на фестивала.

Вечерната музикална програма започна с танцьорите от Общински танцов състав „Празник“ с ръководител Михаил Митрев. Самодейците успяха да зарадват малки и големи с танци от различни фолклорни области на страната.

Малко по-късно на сцената се появиха Клуб за народни хора към Танцова школа „Люнгов“, гр. Сандански и Детски танцов състав Звездица към Народно читалище „Отец Паисий“, гр. Сандански с художествен ръководител Иван Люнгов. Талантите представиха част от фолклора на Югозападна България, като бяха съпроводени от оркестър с автентични музикални инструменти.

След тях на сцената излезе Илиана Катеринкина, солист от трио „Перуника“. Певицата представи разнообразна програма специално за гостите на „Алея на дипломата“.

Следваща на сцената на „Балканско веселие“ се качи звездата от ефира на Фен Фолк ТВ  Радостина Паньова. Талантливата изпълнителка зарадва малки и големи с фолклорни песни от всеки край на България и ги подкани на кръшно хоро. „Алея на дипломата“ се превърна в истински празник под звуците на медения глас на певицата от Ара Мюзик.

След фолклорните изпълнения на голямата сцена излезе Нанси. Певицата от Сандански нажежи обстановката с репертоар за всеки вкус и изпя на бис своя първи сингъл „Най-добрият“.

Гвоздеите на музикалната програма бяха незалязващата легенда Сашо Роман и балканската звезда Андреа. Изпълнителят на „Мой, ангеле“ успя да разчувства всички с уникалните си балади, а джентълмените не пропуснаха да поканят дамите на един незабравим танц под звездите на „Алея на дипломата“.

Андреа впечатли публиката с най-големите си хитовe и загря обстановката на макс. Музикалната й програма продължи повече от час, а на края всички гости викаха с пълно гърло за бис.  

Празникът на музиката, мезето и питието в град Сандански продължава до 8 юли, а входът е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама