Последно представление за сезона на Драматичен театър - Благоевград

14:30, 12 юли 18 / Култура 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, от 19:00ч., на камерна сцена „Владимир Давчев” ще бъде представено последното представление за сезона в благоевградски театър, а именно спектакъла „Моята безгранична любов …” по Л.Герш.  

След своята премиера, която се състоя в края на април, представлението се превърна в най – търсеното заглавие на каса, а всяка среща с публиката е незабравима. Поради големия зрителски интерес към „Моята безгранична любов … ” благоевградският театър добави допълнителни дати през юли.  
Дебютиращите актьори Гергана Цакова и Аладин Алиибрахим застават на границата между тъжното и смешното в ролята на Жил Тънър и Дон Бъкър. Силната любов, която пламва между тях поставя на изпитание житейската им зрялост, както и степента на свободата, която са способни да понесат. Ще предпочетат ли да са НЕнаранени техните персонажи или ще позволят да бъдат обичани!?

„Аз не се съжалявам! Не ме съжалявай и ти! Ако искаш, застани до мен срещу тази бяла врата и нека помълчим преди да я отворим… Дори да не намерим ключа, ние трябва да опитаме – желанието ще ни стигне! Към тебе води тя, към мене води тя – вратата, към другия, врата към другото, където в равновесие от вземане и даване ще сме си нужни. Аз имам свободата да се влюбвам и да избирам своите окови от задължения и отговорности. Да преобразявам и да ме преобразяват. А ако искаш някога да си заминеш, просто затвори вратата към своята душа. Няма да те съдя, че ме нараняваш, защото знам, че ме обичаш, но търсиш своята свобода … „
Сценичният вариант и постановката са дело на Александър Галперин, а сценографията на Антония Попова.

Участват: Аладин Алиибрахим (дебют), Гергана Цакова (дебют), Албена Чобанова, Симеон Тодоров

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама