Жандармерия окупира циганската махала в Благоевград (ОБНОВЕНА)

09:35, 13 юли 18 25 1217 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Няколко микробуса на жандармерията от София и десетки полицаи от Благоевград окупираха циганската махала тази сутрин. По неофициална информация провеждат специализирана полицейска операция по разпореждане на главния секретар на МВР.

Полицейски коли са поставени на входа на махалата. Спират всички коли, правят проверка на документите на шофьорите и на багажниците. Проверяват и конските каруци дали имат необходимото разрешително и регистрация.

Полицейска операция се провежда в цялата страна от вчера. Вече има задържани за различни престъпления. В акцията участват сили на Националната полиция и Жандармерията. Действията на МВР са насочени основно срещу битовата престъпност.

Вчера акцията е започнала в Ихтиман и Ботевград, където са задържани хора по различни досъдебни производства за престъпления. Днес засилено полицейско присъствие има още в Кюстендил, Видин и Монтана. Проверени са десетки адреси в различни градове.

По време на акцията ще се проверяват и автомобили и техните водачи. Очаква се действията на МВР да продължат и в следващите дни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама