Графа отпразнува рождения си ден на сцената на One Love Tour в Банско (СНИМКИ)

14:45, 22 юли 18 / Любопитно 25 913 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хиляди българи и македонци изпяха „честит рожден ден“ на Графа по време на изпълнението му на One Love Tour в Банско. Именно сцената на българо-македонското турне се оказа избора му да отбележи празника си. 

Трогнат от вниманието и любовта на публиката, Графа сподели, че за един артист да пее пред толкова много хора и да получи такова отношение е най-големия подарък, а препълненият площад изригна в неудържими аплодисменти.

Трогателният момент завърши с традиционното духане на свещичка, върху символична мини торта, поднесена му от артиста Ники Станоев.

Фестивалът One Love Tour стартира от сутринта с театрална постановка на Държавен куклен театър Сливен. “Алеята на занаятите“ пренесе посетителите в спомени от детството и събуди интереса на малките, да се опитат да измайсторят по нещо. Цял ден хора от всички възрасти мериха сили и възможности в игрите от дуелите на най-българския телевизионен формат "Фермата". Димитър Господинов – Guspa и Бай Георги бяха подготвили над десет вида състезания, познати на зрителите от малкия екран. 

Специален гост на фестивала беше Зеленко Зеленков – талисмана на кампанията „Да изчистим България заедно“ и всички, заедно с него почистиха арената на дуелите след края на игрите.

Next Time, Криско, Слаткаристика и Графа се качиха на сцената, по време на вечерния концерт от българо-македоския фестивал и за втора поредна година площадът в Банско се препълни от желаещи да чуят и видят изпълненията им.

Ако не сте успели да усетите и изпитате емоцията One Love Tour, можете да го сторите на 28 юли в Морската градина във Варна. Там за посетителите отново ще има  Алея на занаятите“, „Игри от Фермата“ и забавления за всички поколения. Вечерният концерт ще е с участието на Деси Добрева, Next Time, Павел и Венци Венц, Слаткаристика и Графа. 

Целодневният фестивал е със свободен вход.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама