Кметският екип в Благовград се оттегля за ден

07:44, 16 ное 16 / Политика 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът Атанас Камбитов символично ще отстъпи стола си на ученици от Благоевград, в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“.

Младите кандидати за градоначалници ще имат възможност да се запознаят с естеството на работа и предизвикателствата, които стоят пред един кмет. Д-р Атанас Камбитов ще посрещне учениците в кабинета си на 17 ноември от 10:30 часа. 

В рамките на няколко часа, той ще съдейства и ще отговаря на всякакви въпроси свързани с отговорната длъжност. Освен кметът Камбитов, мястото си ще отстъпят още председателят на Общински съвет Радослав Тасков, заместник-кметовете на община Благоевград, началник-отделите, директори на детски градини, ръководителят на Център за личностно и  творческо  развитие  на децата на Благоевград. 

„Мениджър за един ден” дава начало на професионалната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 г. и е сред най-популярните инициативи на „Джуниър Ачийвмънт“ - България, която се провежда ежегодно в над 100 държави. 

Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

Всички младежи, които се участват в проекта, организиран от „Джуниър Ачийвмънт“, ще получат сертификат за успешно преминат курс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама