Освежете гардероба си - преглед на модния стил

07:13, 11 апр 24 / Свят 25 2592 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Готови ли сте да приветствате хубавото време, облечени подходящо? Време е да добавите правилните за сезона тоалети към гардероба си. С тях не само ще изглеждате модно и елегантно, но ще се чувствате добре. Какво по-добро от това, да грабнете околните с добър фешън усет и самочувствие, което си личи? Бъдете шикозна градска дама, готова еднакво добре да се облече за офиса, среща с приятелки и удобно ежедневие.

Ярки слоеве и неутрални панталони

Източник: Marella

Пролетта е време за промяна и слънчево настроение. Изберете дрехи в смели цветове, които отлично пресъздават усещането през времето на разцвет на природата - и вас. Комбинирайте ярка дълга рокля с поло яка и дълги ръкави в цвят примерно, мак с бебешко синя мини чанта, балеринки в същия син цвят и черни слънчеви очила. Идеален избор е и панталон в неутрален цвят като бежово или сиво в светли тонове. Нека моделът е с добра кройка. Комбинирайте го с топ в бледо жълто и чанта в същия цвят. Можете през раменете си да преметнете пуловер в по-ярък слънчев цвят, който ще е готов да ви даде повече топлина, ако слънцето внезапно се скрие и градусите паднат. Отново добавете слънчеви очила и не забравяйте готини бижута в златни тонове, а защо не и часовник. Ако откриете токчета в също светло жълто, визията ви определено ще е с нужното "уау" ниво. За подходящи предложения винаги можете да разчитате на италианската марка за дрехи и аксесоари Marella.

Заложете на класиката - бяла тениска, широки джинси и готин тренчкот

Винаги има място за още една стилна луксозна бяла тениска в гардероба ви. Тя е абсолютна класика и можете да я носите по толкова много начини. В случая, ви предлагаме да я комбинирате с друг винаги актуален елемент от облеклото - джинсите. Тази пролет модни са чифтовете с широки крачоли. Нека панталонът е в тъмен цвят като графит или черно. Отгоре, комбинирайте със смел тренчкот в леопардов принт. Ако не откриете такъв модел, можете спокойно да изберете друг смел дизайн по ваш вкус. Неутралните джинси и тениска ще се комбинират отлично с всяко смело предложение. Като чанта, заложете отново на мек пастелен цвят, който ще се впише хармонично във визията. Опитайте модел в меко пастелно зелено, без излишни разсейващи детайли. Обувките могат да са абсолютната класика черни боти с ток.

Източник: Marella

Ученически шик

Подобен тип визии са много на мода и можете да ги видите не само на страниците на авторитетните издания като Vogue, но и по улиците на модните столици по света. Изберете класическа бяла риза и червен пуловер, добавете пола в меко светло или тъмно сиво, черно палто с изчистена кройка. Не забравяйте да извадите яката на ризата върху пуловера. Обувките могат да са елегантни черни сандали. За повече загадъчност, сложете любимите си масивни черни очила.

Да живеят дрехите от кожа в черно

Коженият бомбър е яке, което определено си струва според модните експерти. Можете да го носите по толкова много начини. Идеално е за формиране на различни градски ърбън визии с непокорен стил. Комбинирайте го примерно със суичър в шоколадово кафяво и любимия преден джоб тип кенгуру плюс панталон в черно и готини маратонки с хай-тек визия и усещане. Топла барета в ярък цвят и раница или диагонална чанта през тялото в топло кафяво могат да сложат финалните щрихи на тази удобна непокорна градска визия.

Сет в готин цвят

Сетовете от топ и панталон в един цвят също са много актуални. Затова, докато разглеждате модните предложения, избирайки кои да направите свои, непременно им обърнете внимание. Заложете на примерно, елегантен комплект в цвят на зелен мъх или гора, с удължен топ и разкроен панталон. Добавете чифт елегантни черни високи токчета и клъч и сте готови и за елегантни вечерни събития. Пазарувайте разумно и добавете функционални и красиви дрехи, с които ще се чувствате отлично! Те са инвестиция, която винаги се отплаща.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама