Благотворителна акция за незрящо момиче в Петрич

12:28, 14 апр 17 25 454 Шрифт:
Автор:

Благотворителен великденски "Заедно за Мина" събира гражданите в Петрич.

На 15 април от 11.00 часа на сцената на градския площад излиза и самата Мина Опренова. На китара ще й акомпанира Снежина Дуевска.

Мина се нуждае спешно от парични средства за операция на очите. "С дарения на съгражданите й ще се подпомогне нейното лечение", казаха организаторите на концерта.

Участват възпитаници на Общински детски комплекс, на Фолклорна формация "Хераклея" и читалищни дейци.

Успоредно с концерта ще отворят врати великденски работилници, в които с помощта на преподаватели от ОДК децата имат възможност да упражнят различни техники при боядисване на яйцата.

Организира се също благотворителен кулинарен базар, на който ще се продават  великденски козунаци, приготвени от ученици и преподаватели от ПГИТ "Проф.д-р Асен Златаров".

На открито ще има и благотворителен базар за великденски сувенири, изработени от възпитаници на ОДК, Четвърто ОУ "Христо Смирненски" и Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - Благоевград.

В първия ден на Възкресение Христово отново на градския площад възпитаници на Таня Точева от ВС "Сгушена звездица" ще изненадат петричани с великденски концерт.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама