Безплатни спортни съоръжения за децата в Разложко

10:37, 28 юни 17 25 745 Шрифт:
Автор:

Кметът Красимир Герчев събра директорите на училищата и кметовете на населени места, във връзка с осъществяване на пълноценна ваканция за всички ученици в Разложко.

"Спортната база е изключително развита. Построени са игрища, стадиони, спортни площадки, има прекрасни плувни басейни. Всичко това може да бъде само в плюс за общината и е от съществено значение тази база да се ползва от нашите деца, от най-малките до най-големите, както през лятната им ваканция, така и през останалото време от годината", посочи кметът Герчев.

Стадионът в Разлог е готов за ползване при различни прояви и инициативи от училищата дори и през лятото. Стадионът в село Годлево и другите спортни съоръжения в общината, ще се ползват по съответния ред и график, а в някои мероприятия ще се включат и родителите на децата.

Идеята за активни извънкласни дейности през лятото е и с превантивна цел, като при спортните занимания вероятността да се елиминира евентуална агресия и стрес при децата е голяма, смятат общинарите и училищните директори.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама