Община Благоевград приемa заявления за ползване на открита площ за концертите на БГ Радио и „Франкофоли. Благоевград“

13:30, 10 юни 18 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Благоевград обявява прием на заявления за ползване на открита площ по време на двете грандиозни музикални събития в града- Годишните музикални награди на БГ Радио и „Франкофоли. Благоевград“. Пространствата се намират в парк „Македония“, района на бившите казарми, където ще бъдат двата концерта. Желаещите могат да подават заявления от 11 до 14 юни, включително в Деловодството на Община Благоевград. Повече информация може да бъде получена в стая 320 в сградата на общинска администрация.


Местата са разпределени по схема. На площите могат да бъдат разположени хранителни продукти, скари, хладилници за безалкохолни напитки и бира, автомати за наливна бира с прилежаща площ за разполагане на маси и столове за консумация.


Наградите на БГ Радио и фестивалът на френската музика „Франкофоли. Благоевград“ отново дават силно обещание към своята публика за едно незабравимо музикално пътешествие. Очакват се хиляди хора да станат част от двете събития в Благоевград. Първото събитие е на 16 юни, а на 22 и 23 юни публиката ще стане част от „Франкофоли. Благоевград“.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама