Цветан Цветанов: Готвим изненади на БСП за местните избори

15:35, 18 юни 18 / Политика 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Почти на 100% сме готови с кандидатурите за местните избори през 2019 и мога да ви кажа, че БСП ще бъдат изненадани", това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на посещението си в Благоевград.

„За голяма радост много от техните кметове, които имат много мандати вече виждат, че БСП не е партията, за която са смятали, че трябва да ги представлява. От всичко, което ние правим, се вижда коя е партията, която наистина може да отговори на очакванията на хората и избирателите. Ние сме диалогични и ценим качествата на кадрите, които действително имат потенциал да подпомогнат съответните кметове при взимането на важни решения“, допълни Цветанов.

По отношение на бъдещата кандидатура за кмет на Благоевград Цветанов посочи, че Атанас Камбитов е постигнал изключително добри резултати през годините и друга кандидатура е немислима.

„Благоевград е Общината, която се възползва най-добре от Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това променя целия облик на града, дава по-голямо спокойствие на хората и води до намаляване на техните разходи“, категоричен бе Цветанов. Той допълни, че благодарение на усилията на кмета Камбитов, Благоевград става все по-разпознаваем и е пример за успешно управление.

"Когато партията е в добро състояние, когато кметовете работят. Когато се възползваме от европейската солидарност, когато имаме икономически растеж, означава, че можем да отговорим на очакванията на хората“, допълни Цветанов.

По време на посещението си зам.-председателят на ГЕРБ съобщи официално и името на новия общински председател на структурата в Благоевград – Бисер Михайлов. ”Това решение сме го мислили повече от година. Ние искаме да има промяна, която да даде допълнителен импулс. Бисер Михайлов, в качеството си на областен управител показа, че работи много добре с всички кметове и  политически формации в региона.“

Цветанов допълни, че няма никакви претенции и възражения относно работата на досегашния общински лидер Йордан Андонов.

Визитата продължава в цялата област, като най-много работа се очертава в Гоце Делчев, където от месеци няма работеща структура. В заключение, Цветан Цветанов определи работата ГЕРБ в област Благоевград като много добра. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама