Две пешеходки са в болница след катастрофи на 8 март

13:41, 09 мар 17 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С опасност за живота в болницата „Света Анна“ е 76-годишна пешеходка. Тя е била ударена вчера по обяд от „Мерцедес“ с 24-годишен шофьор от Бургас, докато пресича варненската ул. „Мир“ на нерегламентирано място. Жената е с черепно-мозъчна травма, фрактура на таза и счупен ляв крак, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Друга възрастна жена – 73-годишна варненка, е пострадала при катастрофа вчера на ул. „Перекоп“. Пешеходката била на пътното платно, когато я блъснал лек автомобил „Рено“ с 36-годишна дама зад волана. Пострадалата е с фрактура на таза и контузия на главата. Тя също е в болницата „Света Анна“, но опасност за живота й няма. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

С контузии от вчерашни катастрофи са и двама мъже. Единият е 29-годишен варненец, който пострадал, докато шофира „Хонда“. На бул. „Владислав Варненчик“ колата му била ударена от товарен автомобил „Форд“, който го засстигнал поради неспазване на достатъчна дистанция. Мъжът е с контузия на врата, след преглед е освободен за домашно лечение.

Привечер е пострадал и 42-годишен шофьор на „Мерцедес“, който бил блъснат от „Опел“ на ул. „Свобода“. Той е с контузии на главата и лявото рамо, няма опасност за живота му.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама