Пуснаха билетите за гостуването на „Дунав“ на „Лудогорец“

13:52, 16 мар 17 25 314 Шрифт:
Автор:

Билетите за феновете на „Дунав“ за предстоящия мач на „драконите“ с „Лудогорец“ са вече в продажба.

Пропуските са с цена 8 лв. Броят им е ограничен, като 300 могат да бъдат намерени в магазин SportLic на бул. „Цар Фердинанд“ 3 в Русе /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ до петък от 10 до 19 ч. Те ще са за сектора за гости зад една от двете врати на „Лудогорец Арена“, който след ремонта си в края на миналата година бе преобразен от „клетка“ в „аквариум“ с прозрачни шумоизолирани прегради. Други 200 билета ще бъдат пуснати в продажба 2 часа преди началото на срещата на входа за гости на стадиона в Разград.

Припомняме, че „драконите“ гостуват на 5-кратния шампион от последните 5 години в мач от предпоследния за редовния сезон 25-и кръг на Първа лига. Двубоят е с начален час 17:30 ч. на 18 март, събота, и ще бъде излъчен в пряко предаване от „Диема спорт“ и „Дарик радио“.

Организацията на феновете за гостуването също е под пара, като записванията за пътуването до Разград продължава в агенция „Стефани“ и магазин „Big Boys” на улица „Ангел Кънчев“ 23.

Припомняме, че преди отпътуването си привържениците на „Дунав“ организират протест пред Градския стадион в Русе от 14:45 ч. в съботния ден. Те са недоволни от забавянето на ремонта на съоръжението, като изразяват и съмнения относно качеството на извършваните дейности, които би следвало да го съобразят с изискванията на БФС за домакинства на срещи от Първа лига.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама