Търсят психолог за работа с проблемни деца в Казанлък

16:55, 16 мар 17 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Специалист, необходим за успешната работа на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, търсят от община Казанлък.

В основата на работата на психолога в общинската комисия са контактите с проблемни деца, техните родители, професионална реакция за изграждане на интелигентно, социално поведение. Срокът за кандидатстване е до 24.03.2017 г., включително. Стартират и дейности по подбор на кандидати за лични асистенти и потребители по проект „Независим живот в община Казанлък“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския съюз – чрез Европейския социален фонд и национално съфинансиране. Целевите групи са: хора с увреждания, с ограничения или невъзможност за самообслужване и хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване.

Основна цел на проекта е подобряване качеството на живот и на достъпа до здравни услуги и услуги за социално включване на хора, които са в частична или пълна невъзможност за самообслужване и са в риск от социална изолация, чрез което да се създадат условия и подкрепа за ефективно упражняване правото им на независим живот.

Живущите в община Казанлък по настоящ адрес кандидат-потребители на социалната услуга, както и кандидатите за работа на длъжност „Личен асистент”, могат да подадат заявления в  Домашен социален патронаж до  28.03.2017 г. включително.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама