Фандъкова: Няма данни за предприемане на по-сериозни мерки за сигурност

13:09, 23 мар 17 25 632 Шрифт:
Автор: Даниела Стефанова

Към момента нямаме данни  за необходимостта от предприемане на по-сериозни мерки  за сигурност. Това каза пред медиите столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод на вчерашния терористичен акт в Лондон, при който бяха убити четирима думи и други 20 бяха ранени.

Днес тя присъства на пускането в тестово движение на още един електробус по линия 84 в София.  

Фандъкова заяви, че от Министерството на вътрешните работи следят внимателно обстановката и  реагират адекватно. "Така че разчитаме на тях и сме в готовност да окажем съдействие", допълни тя. 

На въпроса за мерките за сигурност за извънредните избори за парламент в неделя, Йорданка Фандъкова отговори, че Столична община има уверението от МВР и от вицепремиера, който отговаря за провеждането им, че са предприети всички мерки за това. 

"Столична община заедно със системите за видеонаблюдение, Общинска полиция  и с колегите от аварийно-спасителното звено сме на разположение да оказваме съдействие на органите на реда", каза още столичният кмет и изрази надежда на 26 март всичко да мине спокойно и гражданите да могат да упржнят правото си на глас. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама