Зидан: Спечелихме първия сблъсък, но още нищо не е решено

08:57, 13 апр 17 / Спорт 25 223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри радостта си от вчерашния успех на над Байерн Мюнхен в Шампионската лига, предаде БГНЕС. Кралският клуб се наложи с 2:1 на „Алианц Арена” и направи голяма крачка към полуфиналите в надпреварата. Въпреки победата обаче френският наставник предупреди своите играчи, че все още нищо не е решено, тъй като предстои реванш на 18 април.

„Много сме доволни, защото не е никак лесно да постигнеш подобен резултат точно тук. Байерн бе много силен през първото полувреме. Те играха добре, докато ние изпитвахме сериозни трудности. Позитивното е, че бяхме търпеливи и запазихме хладнокръвие. През второто полувреме подобрихме значително представянето си, вкарвайки ранен гол в началото на второто полувреме. Спечелихме първия сблъсък, но още нищо не е решено. Остава още един двубой и тепърва всичко ще се решава, заяви Зидан.

Подобно мнение изрази и капитана на „белите” Серхио Рамос. „Направихме голяма крачка към полуфиналите, но ни предстои и реванш. Ще се изправим срещу страхотен отбор, който нееднократно демонстрира, че сред фаворитите да спечели турнира. Развръзката остава отворена, но въпреки това трябва да сме долни от своето представяне”, сподели бранителят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама