„Шейховете“ без проблеми с бюджета и лиценза за следващия сезон

09:26, 13 апр 17 / Спорт 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Футболният отбор на „Нефтохимик“ ще има подсигурен бюджет и за следващия сезон, съобщиха от клуба. Това е станало ясно след проведена среща между ръководните фактори в бургаския тим. Освен това няма да има проблеми и с лицензирането, като клубът покрива всички критерии на лицензионната комисия.

Бюджетът ще бъде в същите параметри както през настоящата година, като основната задача пред отбора през този сезон си остава спасението в Първа лига.

„До този момент успяваме да се справим финансово със ситуацията в тима и се надяваме да постигнем целта си, а именно да запазим мястото си в Първа лига. Вярваме във всички играчи и треньорския щаб, че те са правилните хора за „Нефтохимик“ и заедно ще успеем да постигнем целите си. Важно е да се отбележи, че сътресения в клуба няма и продължаваме по предварително начертания план“, това заявиха от ръководството на „шейховете“.

Днес Нафтата гостува на „Локомотив“ (Горна Оряховица) в среща от група „Б“ на втората осмица. В редиците на „зелените“ се очаква да се завърнат Галин Иванов и Венци Христов, а срещата поради наказание ще пропусне Николай Дюлгеров. Мачът с „Локомотив“ е с начален час 17:00 и ще бъде предаван пряко по „Диема спорт“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама