Обработиха тревни площи в Сливен срещу кърлежи

13:07, 13 апр 17 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

При първата за годината дезакаризация на тревни площи са обработени терените на гробищните паркове на територията на град Сливен и крепост „Туида", съобщиха от общинската администрация. 

През месеците април и май ще се извърши дезакаризация на тревни площи на ЦАО "Надежда", ЦАО "Речица", град Кермен, социални заведения, детски заведения в Сливен и населените места, стадиони в населените места, обществени градинки и паркове в населените места и на територията на град Сливен. Ще се пръска в градинката  около паметника на Хаджи Димитър, попска градинка, градинката пред Драматичен театър  „Стефан Киров". Ще се обработват тревните площи кв. „Младост", кв. „Стоян Заимов", градинки пред паметник „Орлето", бул. „Хаджи Димитър", бул. „Братя Миладинови", кв. „Даме Груев", площад „Васил Левски", парк „Юнак" и др.

Гражданите могат да подават сигнали за наличие на кърлежи в общински тревни площи в стая 124 или на телефон 044/ 611 124 – дирекция „Социални дейности, здравеопазване и спорт" – ст. експерт Таня Куманова.
 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама