Удължават срока за създаването на Фейсбук група за Сливен

11:09, 22 апр 17 25 795 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Конкурсът за създаването на Фейсбук група за Сливен продължава и срокът му се удължава до края на месец май,  реши Комисията за избор на име, лого и слоган на групата. Председател на Комисията е зам.-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова, членове – Милена Чолакова – директор на Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността", експерти от дирекцията, изпълняващият длъжността директор на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович" и преподавател по рекламна графика Ташко Попов, преподавателят по иконопис в училището Александър Дойчинов, Добринка Иванова – журналист, Кирил Шахъмов и Елена Христова – представители на Младежки дом-Сливен.

Комисията разгледа 12-те предложения, постъпили до 20 април. След обсъждане членовете не достигнаха до единодушно решение и гласуваха срокът на конкурса да бъде удължен до края на май. На заседанието бе решено групата да бъде създадена с името „Сливен..." - https://www.facebook.com/groups/199381783903501/ , където до финала да се дават предложения за лого и слоган. Предложенията, дадени до момента, трябва да бъдат публикувани в новосъздадената група. Целта е постигане на по-широко обсъждане и даване на възможност за по-голяма креативност.

С конкурса се поставя начало на мащабна кампания, включваща поредица от инициативи, свързани с новата Фейсбук група, с участието на бизнеса, младежките структури, училища, читалища, културни институти и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама