Георги Гергов: Каква оставка? Няма ненаказано добро

11:25, 22 апр 17 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Каква оставка? Няма ненаказано добро. Това заяви днес преди началото на заседанието на пленума на БСП членът на Изпълнителното бюро Георги Гергов по повод скандалния казус, в който е набъркано и неговото име, предаде  БГНЕС.

За оставката и всичко останало – тук е мястото, посочи Гергов входа на „Позитано” 20. Сега ще разговаряме и после ще разберете, успокои той медиите по повод темата за посредничеството му за неформална среща между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

Запитан как ще разтълкува собствените си думи "няма ненаказано добро, той отговори "много неща означава", цитира и името на Корнелия Нинова.

Големият проблем на Корнелия Нинова е да се изправи срещу себе си – своята история и битност, заяви членът на ИБ Георги Божинов. Според него това е дилемата на нейното политическо оцеляване на върха на БСП и в политическия живот на България.

Ако тя има сили – да преодолее това и започне с онзи кръг, които направи кълбо от интереси около нея и което неминуемо се превръща в кълбо от противоречия, смята той.

Днес сме свидетели на боричкания вътре в това кълбо, това е измислен проблем, който подменя големия. Основният въпрос според Божинов е ще има ли сили Корнелия Нинова да скъса с този кръг. Защото това кълбо от интереси е с цел овладяване на партията и то постигна своята малка задача, подчерта Божинов.

Нямаме обективна информация, трябва да чуем и третата страна – тоест Георги Гергов, бе лаконичен Атанас Меджанов.

А Янаки Стоилов препоръча Корнелия Нинова да се освободи от совите зависимости. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама