Изнесени офиси в област Добрич организира енергийната компания

15:12, 22 апр 17 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година Енерго-Про обслужва клиенти в малки населени места в Североизточна България в рамките на проекта „В услуга на клиента“, съобщават от електроразпределителното дружество. През следващата седмица компанията организира мобилни офиси за обслужване на клиенти на територията на областите Силистра и Добрич. В тях жителите на съответните населени места ще имат възможност да се възползват от услугите на Енерго-Про, без да се налага да пътуват до областния център.

Инициативата е удобна възможност клиентите да актуализират данните си за кореспонденция. За целта е необходимо да представят документ за самоличност и документ за собственост на имота. Актуализацията на клиентските данни би спестила евентуални неудобства на клиентите при ползване услугите на компанията.

В мобилните офиси ще се предлагат редица услуги на ЕНЕРГО-ПРО – посетителите могат да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да получат консултация по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия, да се информират за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други.

На 24 април изнесени офиси ще има в Оброчище - от 9 до 11 часа, и в с. Рогачево – от 12 до 14 ч. На 25 април - Генерал Тошево – от 9 до 11 ч., с. Спасово - от 12 до 14 ч. На 26 април - Смолница - 9 – 11 ч., Батово - 12 – 14 ч. На 27 април – Българево – 9 – 11 ч. и Крапец – 12 - 14:00 ч., а на 28 април - Нова Черна – 9 - 10:30 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама