Обновяват професионалната гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив

14:53, 10 май 17 25 542 Шрифт:
Автор:

Проект на стойност 1,4 млн. лв. за обновяване на Професионална гимназия по хранителни технологии и техника спечели община Пловдив. Това съобщи на директорът на училището инж. Людмила Ганева. В Професионална гимназия по хранителни технологии и техника – Пловдив,  в период от две години ще бъдат извършени строително-монтажни дейности, включително въвеждане на мерки за енергийна ефективност.

"Професионалната гимназия за последно е ремонтирана през 1984 г., когато е строена новата сграда, учениците ще имат съвсем нови физикохимична, микробиологична и други лаборатории, в които ще изследват качествата и показателите на храните и напитките", каза директорът на училището.

В момента приключват обществените поръчки, до края на май ще бъде избран изпълнител, следва проектиране и до края на август започва ремонтът, който ще продължи 270 дни. 821 000 лв от сумата са за основен ремонт, саниране и поставяне на вътрешна отоплителна инсталация в училището и поставяне на рампи на инвалиди , 284 000 лв – за обзавеждане и специализирано оборудване.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама