Временно ограничават движението в Плевен заради Маратона на приятелството

08:06, 18 май 17 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с поддържането на обществения ред и осигуряване на нормалното провеждане на „Маратона на приятелството” на 21 май в същия ден със заповед на кмета на Плевен временно ще е ограничено движението на моторни превозни средства по десетки улици на града, съобщава пресцентърът на общината.

Забранена за движение ще е лявата лента по ул. „Васил Левски” - в отсечката от пешеходната зона в посока до разпределителен възел „Колелото” за времето от 08.30 ч. до приключване на състезанията в този участък, но не по-късно от 11.00 ч.

По същото време няма да се допускат МПС и по дясната лента по ул. „Сторгозия” - от разпределителен възел „Колелото” в посока София до „Генерал Ганецки” АД .

 Трафикът от 9.30 до 15 часа ще е забранен и по бул. „Христо Ботев” - в отсечката от ул. „Ген. Атанас Стефанов” до ул. „Сан Стефано”, по дясната лента по ул. „Сан Стефано” - в отсечката от бул. „Христо Ботев” до парк Кайлъка , както и входа и  изхода на паркинга на магазин „Кауфланд” на ул. „Сан Стефано” .

  Ограничение в същата часова зона ще има и по пътя Плевен - Тученица.

Паркирането и престоят на автомобили ще е  забранено  срещу входа на парк „Кайлъка” и на  ул. „Васил Левски”, в края на пешеходната зона за времето от 07.00 ч. до приключване на състезанията в този участък.

 Двупосочно движение ще бъде въведено по ул. „Сторгозия”, от разклона при ул. „Цар Самуил” /Представителство на Фолксфаген/ по посока  София до моста на река Вит, в лявата лента за движение .

Ще бъде пренасочено движението на МПС по посока  София от кръгова връзка Бензиностанция „Шел” през жк „Сторгозия”  В забранените участъци частично ще може да се пропуска преминаването на МПС, съобразено с участниците в маратона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама