Топ кулинарен експерт приготви с журналисти в София вкусни десерти

09:45, 18 май 17 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

София беше поредната спирка от европейското турне на топ сладкарят на Канада и САЩ Анна Олсън. В четвъртък вечерта Кралицата на сладкишите демонстрира на живо пред журналисти как се правят маслени тарталети с орехи пекан - традиционни канадски мъфини. Заедно с журналистите звездата на Food Network приготви и неустоими шоколадови сладки без брашно. 

Анна Олсън има 20 годишен опит в сладкарството, седем кулинарни книги, както и последователи в над 190 държави по света. Тя е експерт по писането на практични рецепти. Кулинарната философия на Анна се основава на простичките неща в приготвянето на солени и сладки ястия според сезона, с уважение към съставките, техниката и процеса на общуване с околните чрез храната.

 

"Готвенето преди всичко трябва да е бъде забавно", категорична бе Олсън.

С напътствията на кулинарния експерт, приготвянето на десерти изглежда толкова лесно, колкото изяждането им. От класически мъфини и селски хляб до изтънчени суфлета и пайове. В своята телевизионна поредица тя представя на почитателите си рецепти с лесни инструкции, стъпка по стъпка- Анна Олсън е експерт в преобразяването на основни идеи и съставки в невероятни специалитети. Тя надгражда върху основите на сладкарството и създава десерти от майсторска класа.

 

Остроумна и духовита, именитата шеф-сладкарка представя дори гурме специалитетите като постижими за всички амбициозни нейни последователи, независимо от уменията им. Дали ще е най-обикновена палачинка или швейцарски меренг като основа за екзотичен десерт, Анна Олсън ще даде увереност на всеки да хване бъркалката в кухнята.

"Искам да вдъхновявам хората с рецептите, които представям. Надявам се, че хората ще харесат кулинарните ми предложения. Не е задължително да приготвят това, което им предлагам, но ми се ще, след като гледат епизод от поредицата ми, да се почувстват готови да го приготвят вкъщи" - споделя Анна Олсън.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама